Bo den glade ejer

Bo den glade ejer

Er det også sundt at cykle på elcykel?

Oprettet d.

Er det også sundt at cykle på elcykel?
Er det også sundt at cykle på elcykel?
Er det også sundt at cykle på elcykel?

At cykle på elcykel er for mange forbundet med at det er for nemt og lidt hyggeligt at få lidt hjælp.

En tysk undersøgelse viser, at det at cykle på elcykel giver næsten de samme sundhedsfordele som at cykle på en traditionel cykel. Pulsen er en smule lavere, men alt bevægelse er den sammen og du får brugt alle de store muskelgrupper i benen, maven, ryggen og armene, ligesom på en traditionel cykel.

Dette gør at cykle på en elcykel er noget nær det perfekte træningsredskab, for alle, og særligt den gruppe i befolkningen, der har eller har haft en sygdoms historik. Dette gælder også hvis dit BMI tal er højt, så gælder det bare om at komme afsted, da undersøgelsen viser at det giver et markant forbedret blodtryk.

Elcykelfolket har også en tendens til at bruge længere tid på cyklen sammelignet med cykelfolket der køre på traditionelle cykler. Dette bidrager ikke kun til at elcykelfolket holder sig i form, men også er forebyggende mod forhøjet blodtryk og Diabetes, med en forholdsvis stor risikoreduktion på mellem 20 og 40 procent.

Den tohjulede jernhest med eller uden el er fremragende til at sikre dig et længere liv, fravær af livstilssygdomme, og så bliver du glad i låget

Samlet set er det kun en kæmpe fordel ikke kun for dig men også for samfundet, idet det samlet set giver færre sygdage og en forbedring af helbredet, som mindsker presset på læger og syghusene. Så EL eller ej alle får glæde af at cykler.

Op på jernhesten, vriiiinsk:)


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar