Kurven er tom

HUSK GRATIS FRAGT

Skal du have hjælp?

Lykke Cykler suppport Så ring blot på:

55 99 16 99

Åbningstider:

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

kl. 08:30 - 17:30

kl. 08:30 - 17:30

kl. 08:30 - 18:00

kl. 08:30 - 17:30

kl. 08:30 - 18:00

Lørdag

kl. 08.30 - 14.00

   

Søndag efter aftale på tlf.            23 64 62 10

eller send os en mail

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Og modtag gode tilbud, nyheder og konkurrence påmindelser. Vi udsender nyhedsbrevet 1 gang om måneden.

Det får du også

god Service hos God service fra personale med hjertet på rette sted
god Service hos Alle de kendte mærker, samt nogle nye
god Service hos Fuld gennemskuelighed og ærlighed om produkter
god Service hos Eget værksted, med uddannet personale

                                                       

 

Lykke Cykler havde sin begyndelse i Stensved, 4 november 1978, hvor Poul Lykke begyndte at reparere cykler hjemme i garagen. Der blev hurtigt for lidt plads, så Poul valgte at flytte forretningen til Præstø, hvor Pouls mor havde en, tøjforretning som hun ville afhænde.

Poul overtog forretningen i Havnestræde og havde cykelforretning helt frem til 2005 hvor Jon Hansen overtog forretningen.

Jon flyttede forretningen op på hovedegaden, Adelgade 40, beholdte navnet Lykke Cykler som efterhånden var blevet et varemærke for god service, gode cykler, gode muligheder for reparationer af både cykler og knallerter.

December 2013 fik Jon muligheden for at udleve en gammel drøm nemlig at blive brandinspektør i Vordingborg brandvæsen. Jeg valgte at tage udfordringen op og købte Lykke Cykler af Jon, aftalen faldt på plads i forbindelse med juleferien og Lykke Cykler åbnede 6. januar med en ny ejer og samme mekanikker og en masse nye ideer til cykelforretningen. Jeg kommer uden cykel baggrund, men mener selv at jeg er en god købmand så jeg tænkte, at det kunne da ikke være så svært, jeg er uddannet skolelærer, men har været selvstændig i 10 år med et par andre virksomheder som jeg stadig har. Jeg blev dog klogere med hensyn til, hvor svært det er at være cykelhandler, der er en del stumper på sådan en cykel.

1. oktober overtog Stefan mekanikkertjansen efter Peter som gerne ville søge nye udfordringer. Stefan har været i cykelbranchen i en årrække, sidst hos Sørens Cykler i Haslev, hvor Stefan var i ca. 4-5 år.

Stefan kommer selv fra Haslev og har 3 børn.

Stefan vil være både på værkstedet og i butikken, så har du  noget du gerne vil vide om cykler, så er det Stefan du skal have fat ismiley

 

 

 

 

EU's klagenævn
webshop af grafisk produktion odense